Het Bezield Verband Vlaanderen wil in de eerste plaats netwerken. Zo laat het Vlaanderen zien wat er op het vlak van kerkvernieuwing al gebeurt. Via de website www.bezieldverband.be volg je op de voet hoe het netwerk evolueert. Je kan er zien wie de aangesloten personen en gemeenschappen zijn, waar ze te vinden zijn en wat ze te bieden hebben. Deze site wordt ook het instrument bij uitstek om idee├źn te verspreiden, voorbeelden te beschrijven, mensen met elkaar in contact te brengen. De koepel van Bezield Verband organiseert geen Vormingscursussen. Anderzijds vind je zeker gekwalificeerde mensen via een of andere groep op deze site bij wie je in de leer kan gaan of die je in ieder geval kunnen doorverwijzen.